Wednesday 28 June 2006

A por el próximo!!

Για να μπω λίγο στο πνεύμα κι εγώ, αν και με καθυστέρηση ;)

Αν με ρωτήσετε αν η Ελλάδα αγωνίστηκε ποτέ για το Παγκόσμιο θα αλλάξω διακριτικά θέμα συζήτησης γιατί δεν έχω την παραμικρότερη ιδέα. Θα μπορούσα κάλλιστα να το ψάξω τώρα λίγο στο internet μιας και είμαι συνδεδεμένη και το θυμήθηκα, αλλά απλά δεν βλέπω τον λόγο. Εξάλλου κάποιος από εσάς πιθανότατα θα με ενημερώσει διαβάζοντας αυτό το ποστ. χεχε! Σε περίπτωση που κάποιος όντως φιλοτιμηθεί να ξεστραβώσει εμένα την άσχετη, παρακαλώ ενημερώστε με και για κάποιο μη κάφρικο σύνθημα που τραγουδάμε για την εθνική μας γιατί το μόνο που ξέρω είναι αυτο του 2004.

'Οπως καταλάβατε δεν είμαι άτομο που θα παθιαστεί με τέτοιου είδους διοργανώσεις. Όχι επειδή είμαι γυναίκα. Όλες γουστάρουμε να βλέπουμε άντρες να ιδρώνουν τρέχοντας πάνω κάτω με κοντά σορτσάκια. Δεν θα πιστέψω όποια πει το αντίθετο. Παρεπιπτόντως... Δαγκωτό στον Cannavaro! (αμυντικός στην εθνική Ιταλίας) Εννοείται βέβαια ότι το καταχάρηκα όταν πήραμε το ευρωπαϊκό ή όταν διάβασα στον Cafe Greco για τον Βρύζα που ανέβασε το Τορίνο στην Α κατηγορία, κυρίως επειδή την είπα στην Ιταλίδα συγκάτοικο. χιχι!

Εννοείται λοιπόν πως όταν χτες η Ισπανία αποκλείστηκε δεν μπορούσα να καταλάβω αυτές τις φάτσες που ήταν έτοιμες να γεμίσουν δάκρυα. Εδώ δεν στεναχωριούνται για άλλα πραγματικά προβλήματα. Θα μου λείψει όμως η διαφήμιση (κι ας είναι της Coca Cola) γιατί ήταν απλά εκπληκτική. Απολαύστε την! Μη μου στεναχωριέστε καλά μου Ισπανάκια... Πάλι καλά που φτάσατε μέχρι εδώ να λέτε έτσι που παίζατε κάποιες στιγμές! lol

Πάω τώρα να απολαύσω κι εγώ το ρεπό μου - από το mundial - γιατί καλή η πολυεθνικότητα που επικρατεί στο διαμέρισμά μου, αλλά δεν ξέρω για ποιον να πρωτοφωνάξω φέτος αφού σχεδόν όλοι συμμετέχουν (Σουηδία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Αργεντινή) εκτός από εμάς ;)

5 comments:

dim said...

...και τι είπε η συγκάτοικος σου;
Απο το Τορίνο είναι;

Σικελια said...

Λίγο περίεργο σε βρίσκω.. Κουτσομπολάκο δηλαδή πιο διακριτικά ειπωμένο. χεχε!
Νομίζω τους ξέρεις καλύτερα από εμένα τους Ιταλούς. Είναι οι πιο όμορφοι, οι πιο καλοί στο φλερτ, στο φαγητό, το ποδόσφαιρο, τον καφέ, κλπ κλπ. Με άλλα λόγια της ήταν λίγο δύσκολο να αποδεκτή την ελληνική "ενίσχυση" στην ομάδα ;) Και ναι, από το Τορίνο είναι. Αλλά με μαφιόζικες ρίζες, γι'αυτό δεν της πηγαίνω πολύ κόντρα. χαχαχα!
Για να δούμε πώς θα τα πάνε σήμερα... Θέλω ζωντανή ανταπόκριση από εσένα! Τζάμπα τα κονέ στην Ιταλία? ;)

dim said...

"Με άλλα λόγια της ήταν λίγο δύσκολο να αποδεκτή την ελληνική "ενίσχυση" στην ομάδα ;)"
Γι' αυτό ακριβώς σε ρώτησα.
Μου την έχεις ξαναπεί: ότι γράφω σαν το Κοσμοπόλιταν:)) Θυμάσαι;
Θα γράψω σχετικά, το είχα στα
υπόψιν. Ciao ή Ηola!

Σικελια said...

Ma alla fine sono divertenti, no?
Δεν είχα πει κάτι τέτοιο. Μην παραποιείς τα λόγια μου :p Και πάνω απ'όλα, μη με παρεξηγείς.. Είμαι πειραχτήρι, δεν μπορώ να με κοντρολάρω. χεχε!
Να γίνω εγώ τώρα η περίεργη?? (που είμαι πολύ) Εσύ πού βρίσκεσαι? Roma ή ..??
quindi... Forza azzurri!(?)

dim said...

ROMA πάντα,και το καλοκαίρι είναι
ακόμη πιο όμορφη!!!!
Forza Azzurri naturalmente!!!