Wednesday 21 December 2005

Το τάμα

Αν είσαι στην Ισπανία, έχεις μια σύνδεση κινητού με την χ ελληνική εταιρεία που θέλεις να αλλάξεις σε καρτοκινητό και δεν σκοπεύεις να γυρίσεις Ελλάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα, τι κάνεις? Προτείνω τάμα σε κάποιο τρελό τρελό θεό, γιατί οτιδήποτε λογικό δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Παρά τα ευτράπελα που έχω ακούσει/βιώσει κατά καιρούς αποφάσισα να ακολουθήσω την κανονική διαδικασία. Έβγαλα φωτοτυπία την ταυτότητά μου, εξουσιοδότησα τη μητέρα μου (κακόμοιρη γυναίκα, τι τραβάει κάθε φορά) να κάνει την ακύρωση του συμβολαίου και τα έστειλα (η μητέρα μου δηλαδή) στον αντιπρόσωπο. Το αποτέλεσμα? Οι καλοί αυτοί άνθρωποι κάπου παρανόησαν, ακύρωσαν όχι μόνο το συμβόλαιο αλλά και το νούμερό μου και όταν τους ζητήθηκε να διακοπεί η διαδικασία της ακύρωσης απάντησαν πως δεν γίνεται χωρίς την παρουσία του κατόχου.

Χμ... Κάπου χάθηκα. Μάλλον την επόμενη φορά θα ακολουθήσω την συμβουλή μου και θα κάνω αυτό το τάμα. Πιο εύκολο ακούγεται.
------------
Μετα απο πολυ επιμονη και υπομονη συνεννοηθηκα με τους καλους αυτους ανθρωπους. Εκανα τις απαραιτητες κινησεις. Εστειλα κι αλλα χαρτια και περιμενα την μαγικη στιγμη που θα μου ελεγαν οτι ολα ειναι ενταξει. Αλλα οχι! Δυο ακρως αντιφατικα τηλεφωνηματα που δεχτηκα με εκαναν να καταλαβω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη.

Δε με νοιαζει! Δεν θα αφησω τιποτα να με ταραξει σημερα!
Μα δεν ειναι τελεια μερα? Ειναι! Δεν δεχομαι αντιρρησεις :p
Φοραω το καλυτερο μου χαμογελο και περιμενω. :)
Αντε! Κανε γρηγορα! Θα σπασει η καρδια μου...

4 comments:

Unknown said...

άλλος για τάμα;;;;)

Unknown said...

Χρόνια πολλά και καλυτερότερα γεμάτα ζεστασιά ότι επιθυμείς να το πάθεις όσο πιο απροειδοποίητα γίνεται ;)

Σικελια said...

Χρόνια πολλά Πνεύμα ;) Να είναι οι πιο ζεστές και χαμογελαστές γιορτές της ζωής σου!

Unknown said...

Μα πού χάθηκες;;;; ελπίζω όλα να είναι καλά ;)