Thursday 20 April 2006

Αποστολή: Σινεμά

Τρεις απλοί κανόνες για να απολαύσεις μια ταινία:

1. Πηγαίνεις σε ένα multi-cinema, όπου θα έχει ποικιλία ταινιών σε περίπτωση που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια της πρώτης σου επιλογής.
2. Διαλέγεις αξιόλογη παρέα, γιατί ο σχολιασμός στο τέλος της προβολής -μετα συνοδείας ποτού ή όχι- ολοκληρώνει την αξία της ταινίας.
3. Επιλέγεις μια ταινία που ΔΕΝ είναι μεταγλωττισμένη, γιατί το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι να ακούς μια παθιασμένη φωνή να βγαίνει από ένα ανέκφραστο πρόσωπο ή το αντίθετο.


Δια στόματος μιας πληγείσας ;)

4 comments:

dim said...

Αν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί
μπορείς να κλείσεις για την επόμενη.
Για τη μεταγλώττιση έχεις δίκιο αν
και εδώ το έχουν κάνει επιστήμη
οπότε γενικά το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό.
Οσο για την παρέα, είναι όντως βασικό αλλά σκέψου ότι μερικοί πάνε σινεμά και μόνοι τους είτε από επιλογή είτε από έλλειψη παρέας.
Πάντως, το βασικότερο όλων παραμένει
το στόρι της ταινίας.

αερικο said...

Αποστολή σινεμα: (..με πειρακτική διάθεση:-) )
1. Πας χορτασμενος γιατι οσο να 'ναι βραδιατικα θα χαλασεις το στομαχι σου με τα ποπκορνς κλπ.
2.Πας λιγακι νυσταγμένος οποτε αν δεν σου αρεσει η ταινία κλεινεις τα βλεφαρα να ξεκουραστουν τα ματια.

Καλή Ανασταση!!!!

Σικελια said...

Χριστός Ανέστη παιδιά!! Ελπίζω να το σουβλίσατε και να το απολαύσατε ;)

Εγώ εδώ συνεχίζω αναζητώντας τις ιδανικές συνθήκες για σινεμά. Που σημαίνει μεταμεσονύκτια προβολή, καλή ταινία για να απολαύσω είτε μόνη μου -κατ'επιλογή όμως caffegreco- είτε με καλή παρέα και το πιο σημαντικό, αερικό, το μεγαλύτερο ποπ-κορν συνοδεία με παγωτό σοκολάτα ή την αγαπημένη μου lacta ;) Είμαι "λίγο" απαιτητική, αλλά η έξοδος σε κινηματογράφο είναι από τις λατρεμένες μου ιεροτελεστίες.

Unknown said...

επειδή και για μένα είναι ιεροτελεστία το σινεμά, όλα ξεκινάνε από το τι έργο θα δεις για να έχεις την ανάλογη παρέα ή και να μην έχεις και καθόλου. Π.χ. ένα σπλάτερ με μεγάλη παρέα έχει πάντα περισσότερο γέλιο από το να πας μόνος σου, ένα κοινωνικό έργο είναι καλύτερο με τη φίλη ή κοπέλα σου παρά με την παρέα γιατί πάλι κωμωδία θα το κάνει, το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε σοβαρό έργο. Ένα ψυχολογικό θρίλερ προτιμώ να το βλέπω μόνος ή με τη Β γιατί το απολαμβάνω καλύτερα, ενώ με τη Β βλέπω όλη την αγωνία της στο πρόσωπο ή νιώθω τα νύχια της να τα μπήζει στο δέρμα μου σε κάποια δυνατή σκηνή και το έργο αποκτά ρεαλισμό ;)
Ποπ κορν, κόκα κόλα, σοκολάτες, παγωτά, το καλοκαίρι και γρανίτα είναι Must!!!!